Huoneistoremontti laadukkaasti ammattitaidolla – Seinäjoki ja lähikunnat

Rakennus Pihlaja toteuttaa erikokoiset huoneistoremontit ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten kevyempi uudistustyö tai kaiken kattava remontti, me hoidamme projektin kuin projektin!

Huoneistoremontti on aina järkevä sijoitus, sillä se kasvattaa kohteesi arvoa. Nykyaikaiset, käytännölliset ja tyylikkäät tilat lisäävät rahallisen arvon lisäksi myös asumisviihtyvyyttä. Oli kyseessä sitten kotisi tai esimerkiksi yrityksesi huoneisto, remontoitu ilme ilahduttaa joka päivä!

Huoneistoremonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • lattia-asennukset ja listoitukset
  • kalusteasennukset
  • katon uusiminen
  • seinäpintojen uusiminen

Meiltä hoituvat kaikenlaiset huoneistoremontit. Pienempien projektien lisäksi toteutamme haastavammatkin muutostyöt. Toimimme aina avaimet käteen -periaatteella, jotta kaikki on sinulle mahdollisimman helppoa. Kun tilaat huoneistoremonttisi meiltä, saat käyttöösi myös laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkostomme. Saat kauttamme kohteeseesi niin sähkö- ja putkitöiden ammattilaiset kuin sisustussuunnittelijankin.

Huoneistoremonttien lisäksi toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit ja keittiöremontit. Saat meiltä myös rakennuspalvelut. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

Rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen vain puhelinsoiton päässä

050 466 3835

 

Jätä yhteydenottopyyntö