Monipuoliset remonttipalvelut yksilöllisesti – Seinäjoki ja lähikunnat

Rakennus Pihlajan remontti luo kodillesi ja yrityksellesi uuden ilmeen. Teemme kaunista ja käytännöllistä jälkeä juuri sinun toiveidesi mukaan.

Kodin tai muun kiinteistön remontti saattaa kuulostaa valtavalta projektilta, jossa on paljon huomioitavaa. Valitse meidät remonttisi toteuttajaksi, niin sinun ei tarvitse murehtia mistään! Olemme remontoinnin ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja syvä ymmärrys saneerausprojekteista. Meidän tekemänämme remonttisi onnistuu varmasti. Toimimme aina avaimet käteen -periaatteella.

Palveluitamme ovat esimerkiksi:

  • ikkunoiden ja väliovien vaihto
  • talon panelointi
  • julkisivuremontti
  • mökit ja pihasaunat
  • uima-altaat
  • kattoremontti (esimerkiksi huopa- ja peltikatot)

Kattava yhteistyökumppanien verkostomme takaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huoliteltuja ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Yhteistyökumppaniemme avulla myös esimerkiksi LVI- ja sähkötyöt tulevat tehdyksi ammattitaidolla. Mikäli kaipaat sisustussuunnittelijan palveluita avuksesi, sekin onnistuu kauttamme. Saat Rakennus Pihlajalta kokonaisvaltaiset remonttipalvelut kaikkine yksityiskohtineen!

Ota yhteyttä

​​​​​​​

Meiltä kaikki kodin remontit laatu edellä

Oli suunnitelmissasi sitten yhden huoneen, koko kodin tai vaikka yrityksesi toimitilojen remontti, Rakennus Pihlaja hoitaa koko paketin kuntoon. Teemme töitä Seinäjoella ja sen ympäristökunnissa noin 50 kilometrin säteellä.

Saat meiltä muun muassa seuraavat palvelut

Huolehdimme myös asuntojen myyntiremonteista ja varmistamme, että kaikki asiakkaan toiveet täyttyvät. Meiltä saat todella avaimet käteen uudistettuun kotiisi! Mikäli tarpeesi liittyy johonkin muuhun kuin yllä mainittuihin rakentamisen tai remontoinnin palveluihin, ota yhteyttä! Palvelemme aina parhaan taitomme mukaan rehdillä pohjalaisella asenteella.

Rakentamisen ja remontoinnin ammattilainen vain puhelinsoiton päässä

050 466 3835

 

Jätä yhteydenottopyyntö